Hlavní obsah
Článek

Když jsme se naposledy setkali, moderátorka a herečka Daniela Šinkorová (51) zářila tou nejlepší náladou. A doplnila ji stejně zářivými šaty s dekoltem, který se dal upravovat pomocí zipu. "Pro vás si ho rozepnu ještě víc," slibovala Daniela před kamerou Super.cz a jak řekla, tak udělala.

Na Primě sice figuruje jako moderátorka VIP zpráv, ale po seriálové práci se jí trochu stýská. To přiznala právě na večírku Svateb v Benátkách. "Ale snad si mne díky mým zářivým šatům někdo všimne a třeba mne v nějakém následujícím díle také oddají," žertovala Šinkorová.

Jinak si ale na množství práce rozhodně nestěžuje. "Už v létě mne čeká zkoušení muzikálu Addams Family, kde s Lucií Bílou (57) alternuji roli Morticie, a na podzim přijdou další zkoušky, pro změnu s Jiřím Langmajerem (57) v Mamma Mia," vypočítala.

Najde si vůbec čas na trochu volna? "Snad si udělám nějaký last minute. To v mém podání znamená, že sednu do auta, jedu třeba deset hodin, zpívám si u toho a až dorazím někam, kde se mi to zalíbí, dva nebo tři dny tam zůstanu," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám