Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože jsme moderátorku Moniku Leovou (32) potkali na párty nového seriálu Svatby v Benátkách, napadla nás dvě témata, která bychom s ní rádi probrali. Začali jsme tím, zda by si také nechtěla vyzkoušet profesi herečky, stejně jako mnoho jejích kolegyň, modelek a moderátorek.

"Pořád na nějaké nabídky čekám. Ráda zkouším nové věci a herectví nemá k moderování tak daleko, také je tam potřeba jistá intuice, tak bych to ráda zkusila," svěřila. A koho by si chtěla zahrát? "Bavila by mne mrcha, myslím, že by se to hrálo snáz než nějaká kladná postava. Ale zase bych nechtěla, aby si mne diváci ztotožnili s mojí postavou. Takže možná raději tanečnici, tancuju ráda, a tak bych to byla já," míní.

Druhým tématem byla samozřejmě svatba. Monika už je s přítelem skoro pět let, tak by možná bylo na čase do toho praštit. "Jak vidíte, prsteníček mám pořád volný, žádost o ruku neproběhla. Hodně jsme se soustředili na školu a na práci," vysvětlovala.

"Až přijde ten správný čas, tak bych samozřejmě chtěla mít krásnou svatbu," zasnila se. A kolik by na ní bylo příbuzných? "V Česku jich moc nemám, maminka tady má jenom sestru. Ale táta je z velké rodiny, má pět sourozenců. Kdybychom je měli všechny pozvat, tak nevím, jak dlouho bychom vydělávali na letenky, zabrali by celý speciál," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám