Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když v novém seriálu Svatby v Benátkách hraje spousta krásných hereček, největší pozornost se před jeho nedělní premiérou upírala na modelku Andreu Verešovou (43), která je seriálovou debutantkou.

"Pár menších rolí ve filmu už jsem si zahrála, ale tohle je něco úplně nového. Moje postava Mirky je úplně jiná než já, tak mám trochu obavy, aby mne s ní lidé neztotožňovali. Má trochu komický charakter, chová se tak, jak bych to nikdy neudělala. Dokonce jsem přesvědčovala režiséra, aby mi roli upravil více na tělo, ale bylo mi řečeno, že když chci být herečka, musím hrát," prozradila nám Andrea.

"Ráda se učím nové věci. Modeling dělám roky, tohle je pro mne výzva," míní Andrea, která se kromě toho věnuje i právničině, kterou vystudovala. Napadlo nás, že ji třeba za deset let uvidíme, jak se chystá na operaci srdce. "Tak medicínu bych asi nezvládla, ale kdo ví. Třeba mne za deset let uvidíte jako seriálovou doktorku," smála se Andrea, kterou herectví opravdu chytlo.

Verešovou jsme v jeden den potkali hned dvakrát. Na lodi na Vltavě, kde se pro účely propagace seriálu také natáčelo, a na večerní seriálové párty. A vypadala jako dvě rozdílné ženy. V džínových kraťáskách, balerínkách, pruhovaném tričku a v culíku vypadala jako rošťanda, večer v luxusní róbě s odhalenými zády jako antická bohyně. "Doufám, že můj stylista vystihl, jak mám být kde oblečená," mínila Andrea. Jen jedno měly její oba outfity společné. Ani pod jeden si nevzala podprsenku.

Kdo nestihl Andreu při její premiéře v neděli, má šanci v úterý večer, kdy budou seriál opakovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám