Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V maskérně na TV Prima byly před blížící se premiérou desetibojaře Romana Šebrleho (49) dámy zoufalé. Sympatický sportovec je totiž extrémně opálený a ony zprvu vůbec netušily, kde pro něj mají shánět make-up pro líčení na obrazovku, odkud se v neděli divákům poprvé přihlásí. S řešením přišla kolegyně z konkurenční televize. Pro Romana zakoupily stejný odstín, jaký se používá pro Reye Korantenga.

Když jsme se s Romanem potkali, napadlo nás, zda si náhodou nepůjčil solárko od partnera své televizní kolegyně Sandry Parmové. Její přítel Michal Janotka, jehož známe jako brněnského reportéra, má totiž hodně podobnou barvu pleti a nikdo mu nevěří, že v Brně pálí slunce víc.

"Ne, na solárku jsem nikdy v životě nebyl, i když jedno vlastním ve svém sportcentru. Ale mám dva joby, dalším z nich je golf, a každé ráno chodím trénovat. Po dědečkovi mám to, že se velmi rychle a velmi dobře opaluji, hned jak vysvitne první jarní sluníčko, proto vypadám takhle," vysvětlil Roman.

Ten není prvním olympionikem, jenž se dal na moderátorskou kariéru. Prvním byl akrobatický lyžař Aleš Valenta, jehož už několik let můžeme slýchat v rádiu. "Jeho kariéru jsem sledoval a byl čím dál lepší. Doufám, že i mně se to povede, i když jsem připravený na záporné reakce," uzavřel Roman, jenž nabídku moderovat hlavní zpravodajství zvažoval týden a pak si řekl, že si tuhle prestižní příležitost nemůže nechat ujít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám