Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Debutový hit dívčí skupiny AquaBabes s názvem Neříkej mi baby se nám minimálně na toto léto zaryje v paměti, neboť je slyšet prakticky všude. Angeé, Elly, Anna, Barbora, Ivy a Karolina mají za sebou také první společné vystoupení.

Svou premiéru na jevišti prožily holky, když se představily na Mattoni koktejl festivalu před zaplněným Václavským náměstím. „Na naše první vystoupení jsme se poctivě připravovaly a nenechaly nic náhodě. Máme obrovskou radost, že vše klaplo, a publikum nám vytvořilo úžasnou atmosféru,“ zaznělo od dívek. „Jsme nadšené, užily jsme si to na maximum, a moc nás potěšilo, že nás fanoušci podpořili,“ řekla Elly.

Vlna zájmu a reakcí stále roste, holky se ale zatím necítí jako velké hvězdy. „Myslím si, že si to moc neuvědomujeme. Od úspěchu jsme hodně daleko,“ uvedla Elly.

Holky spolu fungují teprve pár měsíců a odpřisáhly, že mezi nimi zatím nedochází ke konfliktům. „Maximálně se respektujeme. Nemáme žádná ega,“ říkají takřka jednohlasně holky, které kolektiv využívají i k výměně oblečení: „Šérujeme boty, oblečení, šminky, všechno je super.“ Tak uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám