Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák Roman Vojtek (52) se pochlubil roztomilou čtyřletou dcerou Editou. Manželka Tereza s dcerou na něj nadšeně čekaly na ruzyňském letišti, kam přiletěl ze švédského Stockholmu, kde se byl podívat v muzeu Abby. Vojtek bude v prosinci jednou z hvězd muzikálu Mamma Mia!.

Malá Editka byla z příletu táty nadšená, ihned s ním začala hrát hru na schovku a v příletové hale s ním dováděla jak na dětském hřišti. "Je taková trošičku živější," řekl Super.cz se smíchem Vojtek. Hudební a herecké sklony zatím prý Editka moc nepodědila.

"Jsem lehce nervózní, ale zatím moc neintonuje. Už jsem v jejím věku slyšel děti zpívat, u nás to, doufejme, přijde. Rytmus má, tak snad to bude v pohodě," prozrazuje a dodává, že zatím to vidí více na pohybový talent. "Od malička chodí na plavání, na cvičení, tancování. To ji baví," dodal Vojtek, kterému je dcera velmi podobná.

Krásnou manželku Terezu v ní zatím moc nevidíme. "Je celá já, je víc po mně, to holčičky bývají," dodal herec a zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám