Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taky jste si mysleli, že herec Roman Vojtek (52), jehož jsme si oblíbili v hlavní roli seriálu Vyprávěj, je spíš slušňák a zodpovědný otec rodiny? Ani my jsme netušili, jak se dokáže utrhnout ze řetězu, jen co překročí hranice naší vlasti.

Stačily ale jenom dva dny, které jsme s ním strávili ve švédském Stockholmu, kam jsme s ním vyrazili na výlet, kde měl nasát atmosféru města, kde se zrodily první úspěchy legendární skupiny Abba. Bude totiž hrát v muzikálu Mamma Mia! složeném z jejich písniček.

Už na letišti jsme byli překvapení, že místo uhlazeného hezounka dorazil trochu zpustlý vousáč. "To mám jenom kvůli novému seriálu," prozradil Roman a ještě chvíli byl za hodného chlapce, když ostatním členům výpravy pomáhal se samoobslužným odbavením. Pak už ale bylo všechno jinak.

Z nevinného výletu, jehož hlavním cílem měla být návštěva muzea, se ovšem vyklubal adrenalinový zážitek. Tedy spíš jejich série. A to nejen pro Romana, ale i pro ostatní členy skupinky, kteří se báli, že se herec nemůže vrátit do Prahy zdravý.

Všechno, co bylo aspoň trochu nebezpečné, musel nutně vyzkoušet. Nejprve vyšplhal na zídku, na jejíž druhé straně byla minimálně padesátimetrová hloubka. Kolegyně Jitka Asterová (64) se ho marně snažila držet při zemi.

A když se v přístavu zrovna nesnažil o provazochodecké kousky na zábradlí ze řetězů, zkoušel aspoň trpělivost místních policistů, když se nelegálně pokoušel žebrat o nějakou tu švédskou korunu, která má trojnásobek hodnoty české.

Večer pro osvěžení zamířil do zábavního parku a vybral si tu nejvyšší atrakci. Z 200metrové věže padal volným pádem. "Adrenalin mám rád, a když mne nevidí žena a dcera, které by se o mne bály, tak jsem to přece musel trochu rozjet. Vždyť byste se beze mne ani trochu nebavili," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám