Hlavní obsah
Článek

Ve středu se v centru Prahy sešla parta těch, kteří měli v posledních letech až nebezpečně blízko k nedávno zesnulé Ivetě Bartošové (†48). Přišli na ni zavzpomínat a zhlédnout premiéru jejího nového klipu Chci s Tebou vzlétnout. Jak si budou Ivetu pamatovat? Super.cz je vyzpovídal a výsledek najdete ve videu.

„Když jsme s Ivetou natáčeli, uklízela mi byt. Ráda se o mě starala, dělalo jí to dobře, brala to jako vytržení ze světa pozlátek šoubyznysu,“ zavzpomínal na kamarádku hudební skladatel Jarek Šimek (50). A jak se hostům líbil nový klip?

„Upřímně říkám, že jsem dojatý. Ten videoklip je pravdivý. Je to smutné, je v tom romantika a hodně je tam cítit Iveta. Zůstal po ní vlastně jediný autentický videoklip. Jak jsem ji znal, je to výstižné, a to i obrazově,“ sdělil Super.cz Ivetin exmanažer a fotograf Miloš Schmiedberger.

„Stál jsem tu jako přimrazený. Další slova je zbytečné dodávat,“ podotkl člen Ivetiny kapely Ondra Gorčík, který si na Bartošovou pamatuje jako na bezprostřední osobu, která na potkání objímala i úplně cizí lidi. „Je to kvalitní a krásné. Konečně je tu důstojná vzpomínka na Ivetu a na její práci. Bylo to moc hezký a za Ivetku a za všechny ostatní za to Jarkovi děkuju,“ uvedla bývalá chůva syna Bartošové Artura Daniela Dočkalová.

Reklama

Další články

Načítám