Hlavní obsah
Článek

Léto si žádá něco extra. Předveďte opálenou kůži, sexy výstřih a nezapomeňte na správné trendy prádlo. Prozradíme vám, v čem toto léto oslníte!

Podprsenky, které zkrátka musíte mít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě se neobejdete bez hned několika typů podprsenek. Bude se vám hodit hladký kousek pod obepnutá trička, podprsenka bez ramínek, tělová podprsenka pod průsvitné oblečení, sexy kousek ke zvláštním příležitostem… Podprsenek zkrátka není nikdy dost. Největší výběr podprsenek všech velikostí najdete na Astratex.cz, kde na vás navíc vždy čeká nějaká super akce. Podívejte se na čtyři trendy podprsenky, které jsou jako dělané pro letní radovánky!

Hit léta: Racerback

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také v létě nejraději nosíte tílka s hlubokými průramky? Pak se rozhodně neobejdete bez tohoto svůdného a praktického kousku. Push-Up efekt vykouzlí plný dekolt, zatímco prakticky řešená ramínka zajistí, že prádlo nebude vykukovat. Hladké košíčky jsou navíc jako dělané pod obepnuté topy. Tuto krásku pořídíte hned ve dvou barvách!

Pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na romantickou schůzku a potřebujete být naprosto neodolatelná? Podprsenka Chatou je vaše jasná volba. Tento oslnivý kousek v něžné barvě si vás získá propracovanými detaily v podobě květinové výšivky, saténové mašle a luxusní krajky. Podprsenku Chatou pořídíte pouze tento týden se slevou 20 % - neváhejte a udělejte si radost!

Proměňte se ve femme fatale!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve vaší letní výbavě by rozhodně neměla chybět svůdná podprsenka, která vás promění v osudovou ženu každého muže. Push-Upka Imi pozvedne vaše vnady i sebevědomí. V tomto luxusním kousku se budete úžasně cítit a ještě lépe vypadat. Kombinace tělové barvy a černé krajky působí elegantně a neodolatelně sexy. Dopřejte si něco extra!

Pohodlí a sexappeal pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdné, trendy a především pohodlné prádlo si můžete dopřát, i když vás příroda obdařila opravdu velkými ňadry. Důkazem je něžná podprsenka Arles a jemným květinovým vzorem. Speciální střih do tvaru T dá vašim vnadám ten správný tvar. Boční kostice a široká ramínka se zase postarají, aby vše drželo celý den na svém místě. Tuto krásku pořídíte Až do konce týdne se slevou 20 %!

Další články

Načítám