Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tento snímek nepochází z žádného strašidelného filmu, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale ve svém archívu jej má známý herec, který tíhne spíše ke komediálnímu žánru.

Snímek ze sklonku 60. let zachycuje Michala Suchánka (48), jehož herecký talent se projevil už v dětství. Své první role ztvárnil ve filmech Jen si tak trochu písknout či Terezu bych kvůli žádné holce neopustil, ale diváci si jej nejvíce pamatují jako nesmělého Karla z komedie Sněženky a machři, která se po 25 letech dočkala pokračování.

Michal Suchánek se mezitím stal otcem syna Jáchyma a dcery Bereniky a vypracoval se mezi nejznámější tváře televizní obrazovky. Svůj smysl pro humor předvedl po boku dlouholetého kamaráda Richarda Genzera v televizní show Tele Tele, kde je doprovázeli Josef Carda a Veronika Žilková.

V současné době je Suchánek společně s Genzerem k vidění v Partičce na Primě, kam přizvali i Ondřeje Sokola a Igora Chmelu. Loni se známý komik předvedl jako autor divadelní hry Večírek, ale ta se s příliš velkým ohlasem nesetkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám