Hlavní obsah
Článek

V kultovním seriálu o prominentní mládeži zůstala školní premiantka Andrea ve stínu atraktivnějších spolužaček, ale přesto se dočkala velké popularity. Podívejte se, jak vypadá šedá myš z Beverly Hills 90210 dnes!

Když se v roce 1990 začal seriál vysílat, bylo jí 29 let, ale přesto hrála Andreu, náctiletou studentku střední školy. Tvůrci seriálu se však snažili o to, aby vypadala jako vrstevnice hereckých kolegů, kteří jsou zhruba o deset let mladší.

Andreu Zuckermanovou si diváci pamatují jako pilnou a svědomitou dívku, která okolí ohromila spíše svými znalostmi než krásou. Herečka Gabrielle Carteris (53) však v seriálu prošla podobnou proměnou jako ošklivka Betty a z brýlaté šprtky vyrostla atraktivní žena. V seriálu však vydržela jen pět sezón a po 145 epizodách jej opustila.

V té době již byla Gabrielle Carteris zavedenou hvězdou a naskytlo se jí účinkování v dalších seriálech jako Policie New York či Myšlenky zločince. Tak výraznou roli jako v Beverly Hills 90210 však už nikdy nedostala. V roce 1992 se Gabrielle provdala za makléře Charlese Isaasce, s nímž má dcery Kelsey (20) a Mollie (15).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám