Hlavní obsah
Článek

Spolupráci s největším kosmetickým koncernem světa L´Oréal během jeho více než stoleté historie navázaly doslova stovky slavných žen. Jejich výběr je však mnohdy přinejmenším překvapující. Například taková Kirsten Dunst je proslulá spíš svou přirozeností než oslnivou krásou. Zároveň ani nikdy příliš neholdovala líčení a dekorativní kosmetice vůbec. Její úterní přílet na letiště v Los Angeles tomu jen nasvědčoval. Nebýt ostražitých paparazzi, herečka by se dozajista ztratila v davu bez povšimnutí.

Dvaatřicetiletá americká hvězda snímků jako Interview s upírem, Jumanji, Smrt panen, Spider Man či Melancholia byla jmenována tváří značky začátkem letošního roku. Propaguje vlasovou řadu, mimo jiné i na vlnité vlasy.

„Kirsten Dunst představuje nestárnoucí krásu a je moderní ženou úzce spojenou s módou. Má silnou osobnost a dělá svá vlastní rozhodnutí. Její obrovská profesionalita a dotažení všeho do dokonalosti dělá z Kirsten jednu z nejtalentovanějších hereček vůbec,“ rozplývala se před časem nad výběrem ředitelka firmy Anne-Laure Lecrerf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám