Hlavní obsah
Článek

Za opačný konec než většina kolegyň to vzala britská modelka s polskými kořeny Emily Ratajkowski. Při běžném scénáři se dívka v modelingu nejdřív vypracuje a udělá si jméno na zakázkách od návrhářů a módních značek a až poté se nechá zlákat k něčemu odvážnějšímu. Emily se však stala senzací poté, co se svlékla do půl těla v hudebním klipu, čímž nastartovala hvězdnou kariéru v ‚seriózním‘ modelingu.

Třiadvacetiletou Ratajkowski si z klipu Blurred Lines Robina Thickeho a Pharrella Williamse jistě vybavíte. Tančí v něm pouze v tangách tělové barvy. V televizích se sice promítala cenzurovaná verze, ale ani ta původní navzdory několika nahotinkám nepůsobí vulgárně, ale spíš naivně, což byl i tvůrcův záměr. Podobně dopadlo i focení s Terrym Richardsonem, kde se modelka opět odhalila, ale bradavky si vtipně přelepila samolepkami s Terryho podobiznou.

Aktuálně tato provokatérka krášlí obálku červencového čísla magazínu GQ, na němž se opět halí pouze do květinového věnce. Divíte se, že si ji ke spolupráci vybralo i letošní vydání Sport's Illustrated Swimsuit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám