Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Řezníček, drsňák ze seriálu Cirkus Bukowski a Cest domů, který tančil i ve StarDance, si zahraje v novém seriálu Svatby v Benátkách. Tentokrát se ujme role nespoutaného bohéma a světoběžníka, malíře Josefa neboli Josého Pivody.

Pivoda se jednoho dne objeví v Olžině (Petra Hřebíčková) svatebním salonu. Pod záminkou, že si chce domluvit svatbu, tam čeká na Olgu. Když se jí konečně dočká, Olga ho upozorní, že se deset let neviděli a že by byla ráda, kdyby v tomtéž duchu i pokračovali. Ale José se nedá jen tak odbýt a později se vnutí k Olze do bytu.

„José Pivoda žil deset let v zahraničí, ale teď ho rodinné důvody zavedly zpátky do rodného města. Olga je Pivodova velká láska, kdysi spolu měli vztah, na který by on rád navázal, tak Olze trochu nadbíhá. Ale Olga jeho milostné snahy zdatně odráží a snaží se mu spíš vyhnout. I když to není jednoduché, on umí být dost neodbytný. Je to trochu pošuk, svobodomyslný chlapík, volnomyšlenkář a světoběžník, který si žije po svém a nechce se ničím a nikým svazovat. Takový chlap musí mít pro ženy velké kouzlo, ale žít s ním asi není jednoduché,“ mluví o své seriálové postavě Pavel Řezníček.

Dodává, že hrát bohémského malíře ho nesmírně baví a tato postava je mu nesmírně sympatická. Jak je na tom sám Pavel s malováním? „Malovat vůbec neumím, na základce jsem při hodinách výtvarky pokaždé pekelně trpěl,“ uzavřel se smíchem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám