Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že letos nepojede na filmový festival do Karlových Varů, nám svěřila už Agáta Prachařová (38). Organizátory to jistě potěší, neboť každou její návštěvu, byť jen jednodenní, vždy provázel nějaký skandál. "Budeme měsíc pryč. Čtrnáct dní v Provence, kde Jakub natáčí film, pak na Sicílii," prozradila.

A následovala další jobovka. Na večírku u příležitosti vernisáže fotografií jsme potkali Ornellu Štikovou (31) a ta také s partnerem Pepou Koktou nepojede. "Vary letos padají, protože Pepa se chystá na operaci kyčle. Budeme mít jiné starosti, chtěla bych být s ním, až bude mít po operaci. Pak přijdou rehabilitace, a to nás posílá s Quentinkem, abychom si udělali dovolenou, tak asi pojedeme s babičkou," vysvětlila.

Milovníci kinematografie budou mít ale na festivalu známých tváří dost. Hlavní hvězdou bude letos Mel Gibson, který převezme Křišťálový globus od Jiřího Bartošky (77) a bude se promítat jeho snímek Apocalypto.

Jako režisérka se představí známá francouzská herečka Fanny Ardantová, velká láska režiséra Francoise Truffauta, s nímž natočila snímky jako Konečně neděle nebo Žena od vedle, později nám utkvěla v jedné z hlavních rolí filmu Swannova láska.

Mezi hosty se objeví i nezapomenutelná představitelka hlavní ženské role z filmu Zběsilost v srdci, kde si zahrála s Nicolasem Cagem, Laura Dernová. Ten také na festivalu uvede. V kinech ji ale můžeme vidět i nyní, a to ve filmu Hvězdy nám nepřály.

Reklama

Další články

Načítám