Hlavní obsah
Článek

Největším trhákem nového pokračování sci-fi Star Wars by měl být Tom Cruise (51). Tedy to, že ve filmu s podtitulem Epizoda VII bude, chtěli producenti vytáhnout až těsně před premiérou v rámci propagace. Jenže jak to dnes s veškerým utajováním a překvapením bývá, bylo vše vyzrazeno.

Cruise by přijal menší roli, zato však výraznou. O své pozici ve filmu vyjednával s režisérem J. J. Abramsem. Ten přitom chystá řadu lákadel pro fanoušky. V Epizodě VII se kupříkladu objeví Harrison Ford jako Han Solo. V natáčené produkci uvidí nadšenci také dvaašedesátiletého Marka Hamilla, jenž hrál původního Luka Skywalkera. A rovněž se tam objeví sedmapadesátiletá Carrie Fisher, jež byla první princeznou Leiou.

„Tom byl v Londýně více než týden a potkal se s J. J. Abramsem a dalšími lidmi ze Star Wars. V sobotu večer se pět z nich potkalo u večeře a při skleničce v hotelu Belgravia. Abrams produkuje Mission: Impossible 5 a spolupráci s Tomem miluje, nenechá si uniknout žádnou příležitost,“ píše britský The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám