Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61), která nedávno nafotila žhavé, sexy fotky v erotickém prádélku a ukázala bezchybnou postavu, šokovala okolí v příšerné blonďaté paruce.

A tentokrát musíme říct, že nevypadala jako sexy kočička, ale vydařená kopie o jedenáct let starší moderátorky Zuzany Bubílkové. Hluboký výstřih, kterým přitahuje pohledy všech mužů jako magnet, si však neodpustila.

Janků se touto nevzhlednou parukou naštěstí nevyparádila natrvalo, ale do pořadu Aleše Cibulky, který byl z neobvyklé proměny nestárnoucí zpěvačky celý na větvi.

„Tohle natáčení jsem si fakt užila, už jen proto, že jsem nebyla za sebe, ale mohla jsem se vyblbnout. Scénář jsem sice měla daný, ale dali mi volnou ruku. No uvidíme, co z toho tam pan režisér nechal. Jediné mínus  bylo, že jsme točili na louce, kde všechno kvetlo a foukal vítr, takže jsem celou dobu slzela - asi malá alergie a ostatní přítomní slzeli taky, ale většinou smíchem,“ vzpomíná na rozjařené natáčení Heidi Janků.

Došlo i na opalovačku na lehátku a koupání v nafukovacím bazénku, ve kterém rozverná Heidi řádila s dětským kruhem v ruce jako utržená ze řetězu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám