Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi velmi slavné duo Ariana a Raven Argoni už je minulostí. Manželé se rozvádějí, Raven si našel o 32 let mladší milenku. Ariana trpí depresemi a lékaři jí diagnostikovali bipolární poruchu. Navíc šíleně přibrala a vypadaly jí skoro všechny zuby!

"Probrala jsem se z dlouhodobého spánku, rozvádím se a začínám znovu fungovat. Mužské nějak teď nemůžu. Začínám být samostatná. Dělám výklady tarotu, fotím a píšu," řekla Super.cz Ariana Argoni, která má pěkných pár kilo navíc, má šílenou pleť a nevypadá vůbec dobře.

"Nabrala jsem po depresích a lithiu. Dostala jsem se do šíleného stavu, měla jsem dramatickou léčbu. Objevili mi bipolární poruchu, maniodepresi. Přišla jsem i o zuby," prozradila nám.

"Ze začátku jsem nevěděla, co je to za nemoc, bylo to hrozně těžký. Měla jsem velké výkyvy, byla jsem hysterická. Lékaři mi naordinovali spoustu léků, a to jsou stabilizátory, které mě dávají dohromady," upřesnila Ariana.

Reklama

Další články

Načítám