Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co nejlevnější zájezd a nákup krátce před dovolenou. To jsou důvody, proč lidé kupují letní dovolenou s last minute slevou. Klienti ale mají již menší výběr hotelů, a proto jistě uvítají tipy na skvělou dovolenou. Prodejní portál Dovolena.cz, který nabízí zájezdy od 350 českých a německých CK, doporučuje tyto zájezdy k moři.

REZERVUJ – Venos Clever ***, Řecko - Kos

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Menší studiový komplex v letovisku Marmari, blízko centra s malými obchůdky a tavernami. Zájezd doporučujeme všem věkovým kategoriím pro jeho cenovou dostupnost a ověřené služby. Hosté mají na pokojích kuchyňky, mohou ale využívat i All Inclusive program sousedního hotelu Roselands. K dispozici je jim také bazén s lehátky a slunečníky.

REZERVUJ – Golf residence ****, Tunisko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný hotelový komplex leží pouze 400 metrů od nádherného jachtového přístavu Port El Kantaoui. V blízkosti hotelu leží také golfové hřiště a aquapark. V resortu stráví skvělou dovolenou jednotlivci, páry i rodiny s dětmi. Písčitá pláž leží nedaleko hotelu, pokud mají ale hosté zájem, odveze je tam zdarma bryčka. Přímo v komplexu mají lidé k dispozici několik restaurací, barů a kaváren, bazény i animační programy. Aktivní rekreanti využijí také rozmanité sportovní možnosti.

REZERVUJ – Hotel Victoria Palace *****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel se nachází přímo na krásné písečné pláži s pozvolným vstupem do moře v severní části Slunečného pobřeží v Bulharsku. Leží v klidné části letoviska. Zákazníkům je k dispozici několik restaurací, barů a bazénů. Hotel hostům nabízí příjemně zařízené pokoje s posezením, chladničkou, klimatizací a balkonem. Dovolenou si zde užijí hosté, kteří si chtějí hlavně odpočinout a užívat All Inclusive servis.

REZERVUJ – Pensee Azur Resort ****, Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velice pěkný a rozlehlý hotelový komplex s příjemnou atmosférou se nachází v klidnější oblasti letovska Marsa Alam, jižně od městečka El Quseir a přímo u pláže. V této oblasti jsou ideální podmínky pro potápění a šnorchlování. V hotelu si dovolenou užijí milovníci sportů, kterých je v něm nepřeberné množství a také rodiny s dětmi. Do moře je pozvolný přístup a děti mají all inclusive služby zdarma!

REZERVUJ – Hotel Atlas Targa ****

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní hotel v krásné zahradě leží pouze 8 kilometrů od centra Marrákeše. Je vhodný pro všechny věkové skupiny hostů, kterým je k dispozici několik restaurací a barů, obchůdky se suvenýry, společenská místnost, konferenční prostory i diskotéka. V areálu je venkovní bazén, bazén pro děti, skluzavky a tobogán. Vkusně zařízené klimatizované pokoje mají všechny vlastní balkon.

Další články

Načítám