Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, co přítel Gabriely Frankové (30) ztropil hysterickou scénu na plese na Žofíně, je Česká Miss na svůj vztah citlivá.

Když jsme s ní například ve VIP stanu barmanské soutěže rozebírali plány na léto a nevinně jsme se jí zeptali, jak dlouho v minulosti bez sebe milenci museli vydržet, tak to královnu krásy podezřele vyvedlo z míry. „My jsme měli pauzu maximálně dva týdny, když jsme odletěli na Mauricius. Jinak jsme ale nikdy žádnou pauzu neměli,“ ohradila se Franková.

Zdá se, že Franková tráví s Romanem Štěpánkem opravdu každou volnou chvíli. Oba spolu už nějaký ten pátek sdílí společnou domácnost, a když se v létě misska vypraví na dva týdny na jazykový pobyt, tak ji v Londýně její přítel nejspíš navštíví. „Budeme se snažit, abychom ten čas trávili společně. Doufám, že se za mnou na víkend ukáže v Londýně, když bude mít čas. Snažíme se být co nejvíc spolu,“ říká Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám