Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že herečka Ivana Jirešová (47) si nedá pokoj! Podle informací Blesku již podruhé odmítla respektovat soudní rozhodnutí a nechtěla předat dceru Sofii (6) do péče jejímu otci. Moc dobře přitom ví, že jí hrozí odnětí dítěte. Dokonce se prý v místě svého bydliště docela drsně porvala s exekutorem.

"Exekutor s otcem a nějakou paní postávali před domem Jirešové. Ta byla doma i s dcerou ale neotvírala. Pak přijeli tři strážníci a zámečník. Asi dvě hodiny stáli před domem, zvonili, a pak zámečník otevřel dům" řekl jeden ze sousedů herečky v Hájku u Uhříněvsi, který měl být svědkem celého incidentu.

Jirešová ma dceru ve střídavé péči přes svůj nesouhlas od roku 2007. Opakovaně porušuje soudní rozhodnutí. Dceru takto nepředala již několikrát. Po vstupu exekutora do domu se prý herečka s dcerou zamkla v jednom z pokojů. "Když pak vyšli před dům, otec s dcerou nastoupil do auta. Paní Jirešová ječela, tlačila se na policisty a na soudního vykonavatele. Pak hodila takzvaného čulibrka, bouchla sebou o zem," vypověděl svěděk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám