Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Nosková (41) jde do sebe. Zpěvačka nepřestává provokovat módní odborníky svými bláznivými kreacemi (držme si palce, aby jí to dlouho vydrželo), zeštíhlela díky syrové stravě a na své poměry až nezvykle podezřele dbá o svůj vzhled. Poměrně velkou energii věnuje zpěvačka úpravě svých vlasů. Na barmanské soutěži Mattoni Grand Drink se blýskla s profesionálně vyfoukanou hřívou, kterou její kadeřnice zase o něco zesvětlila.

„Změny mě baví. Účes se mění z toho důvodu, že v létě hraju na Hluboké Elišku Pomořanskou v muzikálu Noc na Karlštejně. Zrzavá Eliška by byla dost divná,“ vysvětluje Nosková svůj přechod z ohnivě rudé do světlých tónů. Jelikož se prý představení budou odehrávat v parném létě a v přírodním prostředí, nechtějí tvůrci představení, aby si muzikálová zpěvačka pomáhala parukou a příčesky, její vlasy musí působit přirozeně.

„Postupně to zesvětlujeme, ale myslím, že ze mě nebude úplná blondýna, to by ke mně ani nešlo. Budu ale asi ještě o odstín světlejší.“

Reklama

Další články

Načítám