Hlavní obsah
Článek

Léto je již v plném proudu, a tak, pokud zrovna netrávíte dovolenou někde u moře a nekocháte se opálenými těly v plavkách, si dopřejte alespoň pohled na pár svůdných fotek některých slavných krásek. I když jde o podívanou spíš pro pány, ženy mohou pro změnu načerpat malou inspiraci, jak navnadit partnera vlastním svůdným obrázkem.

Pokud jej plánujete překvapit postelovou selfie, vsaďte na trik celebrit, které se nejčastěji fotí shora, kdy vynikne jejich dráždivý pohled a hrudník, ale zbytek postavy se opticky ‚zeštíhlí‘. Tento typ fotek nejraději pořizují Coco Austin, Miley Cyrus, Jodie Marsh či Bar Refaeli.

To Kim Kardashian či ruská modelka Anne Vyalitsyna vsadily na rafinované zakrytí prostěradlem, na to byste už však potřebovaly poprosit kamarádku nebo celkem složitě nastavovat samospoušť.

Perličku na konec ale představuje manželka herce Aleca Baldwina. Původem španělská instruktorka jógy Hilaria Baldwin a maminka jejich téměř roční dcery Carmen konkuruje hadím ženám a podobně krkolomnými snímky zásobuje své profily na sociálních sítích pravidelně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám