Hlavní obsah
Článek

Vlna o velikosti tsunami vlastních portrétů přes mobil spláchla i Ondřeje Brzobohatého (41). Známý český hudebník a herec neodolal a vyfotil se na svůj mobil s Jamiem Cullumem (34). Slavnému anglickému jazzovému pianistovi a zpěvákovi český umělec předskakoval před jeho koncertem v Bratislavě a společná fotka vznikla právě po koncertu.

Ti, kteří se tedy domnívali, že se Brzobohatý fotil s Jirkou Mádlem (37), si musí připsat jedno bezvýznamné minus (i když je pravda, že Cullum a Mádl jsou si až podezřele podobní nejen ve tváři, ale také drobným vzrůstem).

Kromě podobného hudebního stylu a skvělé hry na klavír spojuje Brzobohatého a Culluma také skutečnost, že mají oba po svém boku modelky. Že Ondra chodí s Miss World 2006 Táňou Kuchařovou (36), to asi není třeba dodávat. Ne všichni ale vědí, že Jamie je ženatý s bývalou britskou modelkou maxi velikostí Sophií Dahl. Vnučka slavného spisovatele Roalda Dahla, který je autorem děl, jako jsou Karlík a továrna na čokoládu nebo Jakub a obří broskev, se nyní spíš než modelingu věnuje psaní.

Brzobohatého v nejbližší době čeká podzimní turné Identity Tour, v rámci kterého se rozjede do Prahy, Brna a Plzně a nově zamíří také do Strakonic, Dvora Králové, Mladé Boleslavi, Hodonína, Prostějova, Zlína, Znojma a Zábřehu. Je tedy otázkou, jestli mu na některém z jeho koncertů na oplátku nevystoupí pro změnu Jamie Cullum.

Reklama

Další články

Načítám