Hlavní obsah
Článek

Uhrančivá brunetka Veronika Strapková patřila k nejatraktivnějším soutěžícím show Hlas Česko Slovenska. A i když vypadla hned v prvním finálovém kole, tak si ji stále ještě pamatujeme. A to i díky tomu, že nám ve tváři připomíná herečky Evu Jeníčková a Radku Pavlovčinovou (35).

Co teď bude Veronika dělat, jsme se zeptali na openingu moravského aqualandu, kde vystoupila v rámci karibské párty. "Jsem spíš herečka, ale když jsem byla v Anglii, začala jsem skládat vlastní věci. Myslela jsem, že mi talentová soutěž pomůže prorazit, ale je ještě brzy, teprve uvidíme. Dívám se dopředu," míní sympatická Veronika.

Jinak se ale věnuje divadlu. "Teď budou divadelní prázdniny, ale od září začínáme zkoušet nová představení. A připravuji i svoje věci, první by měla zanedlouho vyjít ven," řekla nám. A bude mít přes prázdniny vůbec z čeho žít? "Něco jsem si našetřila, když je z čeho, je vždy potřeba šetřit," má rozumný přístup Veronika.

V rámci Hlasu se ovšem nemluvilo jen o jejím půvabu nebo zpěvu, ale také o tom, že jednoho z porotců, rappera Majka Spirita, zaujala až nad rámec běžné spolupráce. "Ne, tak to nebylo, moc ho ani neznám, spolupracovala jsem s ním v rámci soutěže, a to je všechno. Mám dva roky přítele. Mrzí mě, že zklamu diváky, kteří téhle aféře věřili," zuby nehty se bránila Strapková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám