Hlavní obsah
Článek

V Čechách bychom módních ikon napočítali tak na prstech jedné ruky, a to bude ruka nejspíš čtyřprstá - šmoulí. Jednou z bílých vran je Aňa Geislerová (47). Herečka v minulosti navrhovala pro český módní řetězec vlastní kolekci, chtějí ji oblékat snad všichni čeští návrháři a je vidět, že design ve všech podobách ji baví.

Geislerová má snad jako každá žena ráda módu. „Ráda míchám dražší věci s levnějšími, protože mi potom kombinace oblečení připadají pestré. Vůbec mi nevadí nakupovat v sekáčích nebo ve slevách," prozradila nám herečka během víkendového nákupu, kdy osobně podpořila akci Marks&Spencer a Dialog Jessenius.

Při této příležitosti si všichni návštěvníci britského řetězce mohli pořídit látkové tašky zhotovené třemi studenty UMPRUM z Ateliéru Pavla Ivančice a tím přispět na vybudování nové dětské čekárny na oddělení ORL ve Fakultní nemocnici v Ostravě. „Já se většinou ve věcech týkajících se podpory dětí, dětských domovů, postižených lidí, psů, koček, seniorů a všech dalších potřebných rozhoduju poměrně rychle, protože si myslím, že když můžu, tak to ráda udělám. Myslím si, že je to správný," vyjádřila se k této věci Aňa.

Celá věc rusovlasou krásku nadchla. „Jsem ráda, když se zapojují kreativní složky. Moc se mi líbí, když se pojí charita s designem. To mě vlastně zaujalo. Myslím si, že toho prostoru by mohli mít klidně víc," chválí studenty Aňa Geislerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám