Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina diváků vnímá Emmu Smetanu (36) jako tu „hodnou holku“, která nosila domů vždy samé jedničky a nikdy neprovedla žádnou lumpárnu. Ti, kteří ale moderátorku, herečku a zpěvačku znají blíže, vědí, že i „Emma tropí hlouposti“.

V neděli v rámci velké hudebně zábavné koktejlové show pořádané na Václavském náměstí se nám okatá kráska přiznala, že co se týká konzumace alkoholu, tak je od jisté doby velmi opatrná. „Jsem veselá celkem od přírody, a když zrovna nemám náladu, tak to alkohol moc nespraví. Moc nepiju a jak vidíte, jsem teď na kafíčku," názorně se Emma kryla šálkem espressa.

Smetana se nám svěřila, že v patnácti letech to s míchanými nápoji přepískla. „V Düsseldorfu jsem vyrazila do klubu s mými staršími bratranci. Do pěti do rána jsem vypila snad všechny alkoholy, co existují. Mně tehdy nikdo nevysvětlil, že to je cesta do pekel. Pak jsem měla samozřejmě pocit, že umřu," vzpomíná Emma a dodává: „Smrt mi už nikdy nepřišla tak blízká jako tehdy."

A jak se moderátorka vyléčila z kocoviny? „Tatínek mi tehdy kupoval jedlou sodu," prozrazuje svůj trik. „Vařil mi hovězí vývar a tvářil se významně," dodala moderátorka, která situaci od té doby nezopakovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám