Hlavní obsah
Článek

Přestože majetek zpěváka Stinga dosahuje podle odhadců hodnoty 180 miliónů liber – asi šesti miliard korun – jeho potomci nezdědí zřejmě nic. Britský hudebník je rozhodnut, že všechno do své smrti utratí a rozhází. Děti si tak, pokud budou chtít být bohaté, musejí k pohádkovému jmění přijít vlastním úsilím.

Sting má s manželkou Trudie Styler šest dětí. Eliot, Joe, Mickey, Jake, Fuchsia a Giacomo ale nebudou dědici jeho majetku. Zpěvák je přesvědčen, že by to zkazilo jejich charakter a přestaly by se snažit uspět a prosadit na vlastní pěst.

„Má generace očekávala, že jednou budeme mít lepší životní standard. Ale ti, které jsme zplodili, to očekávat nemohou. Mé děti žijí ve velkém bohatství a úspěchu, vrhá to na ně obrovský stín, takže být mým dítětem není žádný piknik. Já to s nimi rozebírám, je to pro ně těžké. Řekl jsem jim, že jim moc peněz nezůstane, protože to utratíme! Máme spoustu závazků. Co přijde, to utratíme, moc toho nezůstane. Já jim určitě nechci nechávat svěřenecké fondy, které by jim visely na krku a dusily je. Musejí pracovat. Všechny mé děti to vědí a jen výjimečně mě o něco žádají, což respektuji a velmi si toho vážím. Samozřejmě, že kdyby děti měly problémy, pomohl bych jim, ale nikdy jsem to zatím udělat nemusel. Mají tuhle pracovní etiku, která je nutí uspět na vlastní pěst. Lidé si tvoří domněnky, že se narodili se stříbrnou lžící v ústech, ale přitom toho moc nedostanou,“ svěřil Sting v rozhovoru pro britský magazín Event.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám