Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejisté a krásné ženy patří neodmyslitelně k sobě. A to se ukázalo i na slavnostním vyhlášení ankety Zlatá hokejka, které si v luxusním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nenechali ujít nejen naši hokejoví reprezentanti, ale ani jejich drahé polovičky.

Nejslavnější partnerkou se samozřejmě pochlubil útočník Montrealu Tomáš Plekanec (41), kterého na akci doprovodila manželka Lucie Vondráčková (44), s níž má syna Matyáše. Sexy přítelkyněmi se pyšní i obrovský hokejový talent Tomáš Hertl ze San Jose a levé křídlo Tampy Bay Ondřej Palát, který žije se sličnou blondýnkou Barborou.

Útočník Bostonu David Krejčí vzal do společnosti svou půvabnou americkou snoubenku Naomi. S exotickou kráskou si nedávno užil předčasné líbánky a už brzy ji pojme za svou ženu.

To brankář Alexander Salák už je nějaký ten pátek ženatý s půvabnou paní Michaelou, jež za ním přijela fandit společně se synem i na nepodařené mistrovství světa v Minsku. Krásná manželka nechyběla ani po boku řízného obránce Tampy Bay Radka Gudase.

Reklama

Další články

Načítám