Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádná přehnaná okázalost a spousty látky, nýbrž glanc pravé dámy okořeněný trochou provokace díky módní výšivce na průsvitné síťovině. Taková byla jako nevěsta slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková.

Francouzský movitý podnikatel marockého původu André Ohanian byl na svou krásnou ženou náležitě pyšný a užíval si s ní prvních manželských tanečků na svatebních oslavách v Maroku, kterých se ve Rhoul Palace v Marrákeši účastnily desítky vlivných hostů. K samotnému tajnému obřadu přitom mělo dojít oproti očekávání již začátkem června v Paříži a na manželovu rodnou zem zbylo právě veselí po svatbě.

Na exkluzivních svatebních fotografiích pro francouzský magazín Gala i na oslavnách v Maroku měla Adriana na sobě luxusní šaty od bejrútského návrháře Zuhaira Murada z jeho haute couture kolekce.

Věřme, že tentokrát to majitelce nohou dlouhých 124 centimetrů a zapsaných i do Guinnessovy knihy rekordů vydrží a vyplní se jí i vytoužené přání - početí miminka. S jejím exmanželem Christianem Karembeu se to v průběhu čtrnáctiletého svazku nepodařilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám