Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) překvapila na srazu majitelů luxusních vozů v náručí nového chlapa. Nápadně se tulila k řediteli kontroverzního závodu super rychlých aut Diamond Race Milanu Markovičovi. Když nebyl nikde v dohledu její manžel Josef Kokta, moderátorka se k Markovičovi měla více než je zdrávo. Vesele s ním pózovala, naskakovala na něj. Až tohle Kokta uvidí, bude koukat. Peníze a rychlé vozy jsou zkrátka silné afrodiziakum.

"Jsme jen přátelé. Stala jsem se tváří Diamond race, takže spolupracujeme," řekla Super.cz Partyšová. Sama má prý rychlou jízdu ráda, ale nesmí být za volantem. "Když řídím, nejezdím extra rychle. Bojím se," říká.

Gábina je velkou milovnicí rychlých aut. Nyní jezdí ve více rodinném autě, protože má syna Kristiána. V minulosti si ale ve sporťácích libovala. "Před Kristiánkem jsme měla Porsche. A pořádně nadupané. Jezdila jsem v něm bezpečně, ale jako spolujezdec jsem si pořádně rychlou jízdu fakt užila," dodala s úsměvem Partyšová na párty v klubu Mazanej králíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám