Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kamilu Špráchalovou, kterou známe ze seriálu Cesty domů, jsme potkali na akci, kde její divadelní kolegyně Eva Čížkovská (58) představovala kosmetickou kampaň, kvůli které se svlékla úplně donaha. "Musela na sobě tvrdě makat, na to bych neměla trpělivost, to si radši zalezu do postele s knížkou," tvrdila Super.cz Kamila.

Když jsme ale došli při rozhovoru k tomu, co dělá pro svoji fyzičku doopravdy, přiznala, že jen v knížkách neleží. "Jsem fanatickým milovníkem biopotravin, snažím se je pěstovat i na své zahrádce. Takže častěji než v posilovně mne uvidíte s rýčem nebo s hráběmi. Mám dva komposty, po zahradě rejdím s kolečkem a i k svátku nebo narozeninám si přeji věci na zahradu," svěřila nám.

"A pravda je, že jsme s dětmi už začali jezdit na kole a dneska jsem byla dokonce i plavat. Takže to se mnou a leností tak hrozné není," smála se Kamila, která se těší na divadelní prázdniny, které stráví právě většinou na chalupě.

"Výjimkou bude jen týden, kdy vyrážíme s kolegy, s nimiž jsem hrávala v Divadle ABC, na soustředění na Moravu. Tam pravděpodobně i trochu zapaříme," uzavřela Kamila.

Reklama

Další články

Načítám