Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (57) se po dlouhé době ukázala v plavkách. A to, že se v posledních pár letech hodně věnuje tanci, je pořádně znát. Majda s dcerou Márinkou v pohodě zapózovala v termálním bazénu na Slovensku. A rozhodně se nemá za co stydět. Své v tom určitě hraje i její nový koloušek.

Toho ovšem na dámskou jízdu, kdy s několika dalšími známými ženami a jejich dětmi zaletěly na prodloužený víkend na Slovensko, nevzala. Za to si užívala s dcerou Márinkou. Vyrazily na rodeo, koupaly se v bazénu a vypravily se i na výlet do slovenských hor k zurčící bystřině. Tam se ale pořádně ochladilo. "Moc teplých věcí jsem si sebou nevzala. Nepočítala jsem, že se počasí tak rychle změní, tak mám plný kufr letních šatiček," přiznala.

Mahulena také ocenila to, že jí v Tatralandii připravili vlastní hvězdu na chodník slávy. Tam se pro změnu předvedla v kratičkých šortkách a ukázala svoje výstavní nohy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám