Hlavní obsah
Článek

Už tenhle víkend se vdává, a tak se Andrea Kalivodová rozloučila se svobodou. Oslavu vymyslela její sestra Denisa, která celou rodinu sezvala do sklípku v Mikulově, a pak se všichni včetně kamarádů a kamarádek přesunuli na velkou párty do nedalekého aquaparku.

"Mikulov a Morava jsou moje srdeční záležitosti, narodila jsme se v Kroměříži, s rodiči a sestrou jsem žila v Brně, mám odsud jen ty nejkrásnější vzpomínky a je skvělé, že mohly přijet třeba i spolužačky ze základní školy," řekla Super.cz Andrea.

S alkoholem to, jelikož už je v šestém měsíci těhotenství, rozhodně nepřeháněla. "Byla tady sice degustace vín, ale jen jsem je očichala. A koktejly na karibské párty v aqualandu mi dělali nealkoholické. Ale i tak jsem se bavila skvěle, a dokonce si i zatančila," svěřila Andrea.

Trochu starostí má jen s těhotenskými svatebními šaty. "Mám nahoře sedm kilo. Těhotenské nevolnosti nejsou a nebyly. Jen teď miminko v noci víc kope, je to noční pták jako maminka. Mám pořád dobrou náladu, až euforickou, a moc si to užívám. Ale mám pocit, že se mi postava mění snad každý den, takže šaty budeme ještě dolaďovat, abych je vůbec zapnula a cítila se v nich dobře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám