Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má poslední rok figuru, jakou se v mládí nemohla chlubit ani náhodou. Přesto ale není se svojí postavou úplně spokojená. To vyšlo najevo, když se na výletě v moravském aquaparku svlékla do plavek. Tedy vlastně jen do vrchní části bikin.

Když totiž se synem Kristianem vyrazila na místní atrakce, do vyhřátých bazénů i na tobogány, tak si vzala trenýrky, které jí zakrývaly právě stehna a zadeček. "Pravda je, že zadek nemám ideální, ale každá žena na sobě hledá chyby, které možná nikdo jiný nevidí," myslí si Gábina.

Ta už prodala haciendu na Floridě, takže léto bude místo na Miami trávit v Česku a na Slovensku, kde ji čekají i pracovní povinnosti, které chce spojit s relaxem. "Na Slovensku jsou krásná místa, kde jsem nebyla třeba od dětství, a tak je chci Kristianovi ukázat. Má poslední bezstarostné prázdniny, v září nastupuje do školy," vysvětlila.

"Pojedeme ještě do Řecka, to bude taková napůl golfová dovolená. Na Floridu jsme jezdili pět let, také se vám to okouká, ale kdybychom chtěli jet zase, nebyl by problém navštívit tam známé. Mám tady zrovna kamarádky, které tam sice žijí, ale na léto se jezdí ochladit do Čech, protože je tam opravdu velké horko," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám