Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Vitázková (45) během těhotenství přibrala dvacet sedm kilo, ale půl roku po narození dcery už má dole pětatřicet a kdo ví, zda to není ještě o něco víc. Herečky, která vyrazila na dámskou jízdu do aquaparku v moravských Pasohlávkách, jsme se skoro lekli. V bikinách vypadala, jako kdyby strávila rok v koncentračním táboře.

"Určitě jsem nezačala hubnout cíleně. Měla jsem málo mléka, holčička pořád hlady brečela a moc se to nezměnilo, ani když jsem ji místo kojení začala krmit umělou výživou. Snad až posledních pár týdnů je to o něco lepší," svěřila Super.cz Pavla. "Dietu opravdu nedržím a anorektička se ze mne nestala," dodala.

Svoji roli v tom ale určitě hrálo i to, že Pavla začala velmi rychle pracovat. "Už v šestinedělí jsem začala natáčet seriál Kancl, který by se snad měl v televizi objevit na podzim," prozradila. Vrátila se i do divadla. "Nezkoušela jsem ale nic nového, vrátila jsem se jen do starých představení a je to pro mne skoro odpočinek, když si můžu dát v divadle v klidu kafe," připustila, že ji mateřské povinnosti tak trochu zmáhají.

Právě na dámské jízdě nedaleko Brna, kde žije, se snažila užívat si relax. "Je to teprve podruhé, co jsem od malé někam odjela a nebylo to pracovně. Ovšem v létě se s bývalými kolegyněmi ze seriálu Cesty domů chystám na pět dní do Řecka, tak tam si určitě odpočinu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám