Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) nám na otevření nové sezóny největšího moravského aquaparku vyprávěla opravdu bizarní historku. A netrvalo dlouho, než jsme se k ní dostali přes srovnání českého léta a toho floridského, kde tráví modelka o prázdninách zhruba stejně času jako u nás.

"Musím přiznat, že české léto mi vyhovuje víc. Nejsem fanoušek ohromných veder," překvapila nás Petra. Proč tedy vůbec na druhou stranu Atlantiku létá? "Kvůli lidem, přátelům, které tam mám," vysvětlila.

Lidé obecně ovšem tak fajn zase nebudou. Když jsme se totiž Petry ptali, kolikery má plavky a jestli vůbec vlastní i horní díly, když normálně nenosí podprsenku ani pod průsvitné šaty, dost nás šokovala.

"V Americe se bez horního dílu neobejdu. Když jsem se opalovala nahoře bez, a to podotýkám na vlastní terase, sousedi na mne zavolali ochranku," svěřila. No, Petra má jistě nebezpečné vnady, ale že až tak, to bychom nečekali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám