Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletou Hannah Rich z anglického Hullu v East Yorkshire sužoval panický strach z venkovního prostředí. V bezpečí se cítila pouze v prostorách rodinného domu s nejbližšími. Komunikace s neznámými lidmi pro ni představovala obrovský stres doprovázený pocením a lapáním po dechu. Nesnášela, když se na ni cizí lidé dívali, a to tak moc, že po čase odmítala z domu vycházet. Terapie za využití hypnózy však dokázala z půvabné dívky udělat sebevědomou mladou ženu, která se dnes nestydí pochlubit se svými přednostmi. Živí se dokonce jako modelka spodního prádla.

Po dobách, kdy Hannah propukala v pláč všude, kde se seskupila spousta lidí včetně prostředků hromadné dopravy, jsou už dávno pryč. Pochopila, že se svou fóbií z lidí nemůže ani podnikat ve svém oboru. Pracovala jako designérka v obchodech, kde rozmisťovala zboží a starala se o dekorace.

„Mívala jsem časté úzkosti a záchvaty paniky, které byly opravdu silné a rozvíjely se pokaždé, když jsem musela cestovat za prací z místa na místo v dopravních prostředcích,“ objasnila Rich.

Se svým strachem zkrátka nezvládla bojovat sama. Proto se odhodlala vyhledat odborníky a dala na jejich radu absolvovat hypnózu. Jaké pokroky udělala už se můžete přesvědčit sami.

Reklama

Další články

Načítám