Hlavní obsah
Článek

Myšlenka to byla jistě dobrá, ale moc se nepovedla. Jak Super.cz již informoval, šéfka jednoho z fanklubů Ivety Bartošové (†48) se rozhodla uctít její památku setkáním s fanoušky. Protože ji ale všechna původně oslovená divadla odmítla (báli se šaškování různých figurek z okolí zpěvačky), nakonec se dnes akce koná v uhříněvském kostelíku a bude se u toho modlit. Jenže fanoušci se kvůli propojení šéfky fanklubu s Josefem Rychtářem (65) báli přijít. A dobře věděli, proč!

Když se objevily zprávy, že za akcí tajně, aby to právě obdivovatele Ivety nevyděsilo, stojí Josef Rychtář, vyvolalo to bouři nevole. A pořadatelky (kromě vrchní fanklubačky jde i o manažerku Ivetiny poslední kapely) proto hned rozjely kampaň, že to není pravda. Přesto si od Rychtáře chtěly půjčit Ivetin obraz a jeho veřejné požehnání akci působilo jako polibek smrti.

Podle některých zdrojů už před akcí Rychtář ztratil nervy a novináře začal sprostě urážet. Dokonce na ně prý vytáhl i baseballovou pálku. Copak se mu stalo? Štve ho, že přestože poslední dobou mluví, až se mu od úst práší, pořád si nevylepšil reputaci?

Vdovec to zásadně odmítá a předesílá, že na nikoho bububu nedělal. „Já si to s těmi novináři vyřídím. Nikomu jsem pálkou nehrozil. Mám na to svědky. A žádná taková fotografie se nikde nemůže objevit, protože se to zkrátka nestalo,“ zavolal do Super.cz.

Před akcí ale přijel i před kostel. I když brzy zase odjel, že by se na pietě nijak nepodílel, už nikdo nevěřil. Asi ani oněch dvacet lidí, kteří se jí zúčastnili.

Rozruch vyvolaly i zprávy, že Standa zvukař, který na akci na rozdíl od svého pána zůstal, na mobil italského hraběte Martucciho posílal divné esemesky. V nich padla výhrůžka, že jestli se v kostelíku objeví, udělají mu bebíčko. Fakt tedy s touto událostí nemají Rychtářovci nic společného?

„Důrazně žádáme média o zdrženlivost a respektování charakteru akce a předem říkáme, že se pokusíme nedat prostor lidem, kteří by se prostřednictvím akce pokoušeli jakkoli zviditelňovat,“ tvrdily organizátorky a působilo to opravdu směšně, když ta samá média, která na jakémsi třetím pohřbu Ivety nechtěly vidět, prosily o články o jejich snaze uspořádat pro Ivetu prý tichou vzpomínku.

Reklama

Další články

Načítám