Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již dříve informoval, bývalý špičkový fotbalový obránce Tomáš Řepka (50) se dostal do finančních problémů a neplatil alimenty, kvůli čemuž měl velké potíže s exekutory. Ti mu zabavili hned několik věcí, včetně auta, kterým ještě předtím stačila jeho manželka Vlaďka Erbová (42) neúmyslně srazit jednoho z vykonavatelů exekutora.

„Podle aktuálních informací dotyčný uhradil více než miliónový dluh na výživném pro své dvě děti. Movité věci, které byly zajištěny v rámci soupisu, tedy nebudou zpeněžovány za účelem umoření pohledávky, ale budou navráceny,“ řekla Blesku mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Řepka přitom již dříve Super.cz přiznal, že dluží jen výživné na dceru a tvrdil, že co se týče syna, má vše v pořádku. „Do problémů jsem se dostal proto, že už delší dobu nevydělávám. A soud to bohužel nezajímá. Všichni mají velké oči a myslí si, kolik stamiliónů jsem nevydělal, ale nevidí placení obrovských daní a další věci,“ prohlásil tehdy.

Podle našich informací ale proti výši exekuce vznesl protest a ten nyní bude posuzovat soud.

Platba ale neměla odkladný účinek a tak musel dluh urovnat, aby nepřišel o fotbalové trofeje, rybářské pruty, auto a další věci, které mu byly zabaveny a mají pro něj velkou osobní hodnotu.

Reklama

Další články

Načítám