Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná česká modelka Lucie Zimová (23) vyděsila na módní přehlídce luxusního spodního prádla řadu hostů. Její extrémně štíhlá postava nabízela otázku, že je v Čechách další modelka, která možná bojuje s poruchou příjmu potravy - démonem jménem anorexie.

Lucie to ale popírá. V posledních měsících prý opravdu zhubla, ale to bylo kvůli stresu ze zkoušek na vysoké škole. "Vím, že vypadám nyní hodně hubeně, ale určitě nemám anorexii. Zhubla jsem trošku nervíkama ze zkoušek, ale jinak jím naprosto normálně. S jídlem žádný problém nemám" řekla Super.cz Zimová a dodala. "Hlavně nechci působit jako odstrašující příklad pro mladé holky."

Lucie pracuje především v zahraničí. Modlelingu se věnuje od osmnácti let. Má míry 83 - 59 - 87. Pro svět modelingu, kde bodují jen extrémně štíhlé modelky, má míry ideální. "Cvičím pravidelně jógu a jídlo si vychutnávám. Určitě nedržím žádné hladovky. Navíc miluju sladké," upřesňuje.

S postavou prý větší problémy nikdy neměla. Vždycky byla hodně štíhlá. "Je to i stavbou kostry. Mám hodně uzoučká záda. Anorektička opravdu nejsem. Život je krátký, já si ho chci užít a jídlo k tomu neodmyslitelně patří," dodala Zimová.

Reklama

Další články

Načítám