Hlavní obsah
Článek

Svoboda bradavkám je poslední dobou v Hollywoodu žhavé téma. Slavné ženy brojí proti cenzuře a omezování ukázat se tak, jak je příroda stvořila, například na sociálních sítích. Na toto téma se dokonce ve čtvrtek v Los Angeles konala párty nazvaná Free The Nipple Fundraiser a Ashley Wright dorazila na červený koberec vskutku stylově. S dcerou přisátou k ňadru.

Jednalo se o akci podporující projekt Free the Nipple (Svobodu bradavkám), který se staví proti prudérním americkým zákonům řadící nahotu na úroveň násilí. Nejvýrazněji na tuto zvláštnost poukázala nedávno Scout Willis, která se polonahá procházela po New Yorku. Té pro změnu vadilo, že nová aplikace na Instagramu zakazovala uveřejňovat fotografie ženských ňader, a to včetně kojících maminek a žen bojujících s rakovinou prsu.

Události ve SkyBaru ve West Hollywoodu se účastnila řada celebrit včetně Rumer Willis, jež se dostavila v tričku s trojitými ňadry po vzoru filmu Total Recall, projekt svou účastí však podpořili rovněž Russell Simmons, Lydia Hearst či návrhářka a partnerka Chrise Browna Karrueche Tran.

Reklama

Další články

Načítám