Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

První tip: Při popálení kůže sluníčkem vám efektivně pomůže Bio Baobab Olej

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to. Spálit se na dovolené, tak to teda není žádná výhra. Jistě nechcete ležet na pokoji, když se vám stane taková příhoda. Dostupným a účinným řešením je bio baobabový olej. Obsahuje obrovské množství vitamínu D, kyselinu palmitovou, kyselinu olejovou, kyselinu linolovou, Omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje a regeneruje pokožku po opalování. Vyzkoušejte tento přírodní zázrak.

Druhý tip: Baobab je účinný i v boji proti vráskám, tak proč nemít na dovolené svěží a krásnou pleť!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás vrásky? Nasadili jste do boje s nimi hydratační krémy, nebo se dokonce chystáte využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Lehce se absorbuje, nemastí a nezanáší póry.

Třetí tip: Bolest zubů – postrach dovolené. Prášky proti bolesti nechte doma, na dovolenou stačí přibalit přírodní tinkturu Dentacol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční můra na vytoužené dovolené – bolest zubů. Kdo řešil zubaře na dovolené, jistě tuší, že s úlevou přichází další děs způsobený účtenkou za zákrok. Nyní můžete všechny tyto obavy hodit za hlavu, pokud do svých zavazadel nezapomenete přibalit nový přípravek Dentacol obsahující výtažek z hřebíčku a skořice. Toto složení má prokazatelný účinek na záněty a bolest zubů, který převyšuje efekt běžně dostupných léků proti bolesti. Na dovolenou nutnost a doma… Vážně jej ještě nemáte?

Čtvrtý tip: Vaši oblíbenou zelenou kávu, která je zase v akci 1+1 ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená je o požitcích, gastronomických zážitcích a relaxu, ale proč zase zpět přibírat kilogramy, kterých bylo tak obtížné se zbavit? Zelená káva zabírá na vaše kila a může být pomocníkem i na vaší dovolené. Extrakt z kávy upravuje sacharidový metabolismus a vaše tělo neukládá tolik kalorií ze stravy. I když se na dovolené přejíte, tak vaše tělo tuky zpátky neukládá. A to není všechno! Přípravek obsahuje chrom, který reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru.

Další články

Načítám