Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tady léto – čas koupání, odpočinku a relaxace. Všechny tyto požitky poskytuje domácí bazén. Péče o kvalitu bazénové vody je nedílnou součástí údržby domácího bazénu a nejdůležitější podmínkou pro letní vodní radovánky. Bazénová chemie značky PWS - Professional Water System - splňuje nejvyšší požadavky komplexní péče o vodu včetně podpory analytických laboratoří jako formy zákaznického servisu.

Nebojte se chloru v bazénové vodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky bazénové chemie na bázi aktivního chloru představují desetiletími prověřený způsob úpravy bazénové vody. Chlor v podobě chlornanu sodného se běžně používá ve vodárenství k hygienickému zabezpečení pitné vody i při údržbě bazénové vody umělých koupališť. Nebojte se chloru v kvalitních přípravcích chlorové bazénové chemie PWS, vyráběné firmou Techneco. PWS Chlornan sodný stabilizovaný slouží k šokové chloraci bazénové vody a k průběžnému udržování její kvality během koupací sezóny. Díky vysoké čistotě je certifikován pro vodárenské použití a spolehlivě eliminuje nežádoucí organické látky v bazénové vodě. Je vhodný i pro použití v automatických dávkovačích přípravků bazénové chemie.

Bazénové multifunkční tablety – moderní způsob úpravy bazénové vody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky bazénové chemie ve formě multifunkčních tablet v maximální míře zjednodušují úpravu bazénové vody během náročné koupací sezóny. Díky speciálnímu složení a vysokému obsahu účinných látek PWS Multi tablety 5v1 spolehlivě zabezpečí v bazénové vodě optimální koncentraci aktivního chloru, poradí si s nežádoucími nečistotami a zajistí jejich slučování do větších celků, dobře odstranitelných bazénovou filtrací, stabilizují ionty vápníku v rozpustné formě, takže zabraňují vzniku nežádoucích inkrustů, projasňují vodu a pomáhají udržovat hodnotu pH v doporučovaném rozmezí. PWS Multi tablety 5v1 Maxi jsou určeny pro střední a větší bazény, varianta Mini je vhodná pro malé domácí bazény.

Hodnota pH – alfa a omega úpravy bazénové vody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejdůležitějším ukazatelem kvality bazénové vody je hodnota pH. Od konkrétní hodnoty tohoto parametru se odvíjejí děje, probíhající v bazénové vodě, včetně působení ostatních přípravků bazénové chemie. Doporučované rozmezí hodnot pH bazénové vody během koupací sezóny se nachází mezi 6,8 a 7,4. K úpravě hodnoty pH do tohoto intervalu používejte kvalitní přípravky, speciálně určené pro zvýšení (PWS pH plus) nebo snížení (PWS pH mínus) hodnoty tohoto parametru. Přípravky značky PWS pro úpravu hodnoty pH jsou k dispozici v kapalné i sypké podobě a díky vysokému obsahu účinných složek vám spolehlivě pomohou s úpravou tohoto stěžejního ukazatele kvality bazénové vody.

Aktivní kyslík – účinná alternativa chlorových přípravků bazénové chemie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky bazénové chemie na bázi aktivního kyslíku jsou moderní alternativou chlorových bazénových přípravků. Aktivní kyslík svou oxidační silou výborně eliminuje nežádoucí organické látky v bazénové vodě a pomáhá tak udržet její optimální kvalitu. Bazénová voda, ošetřená přípravky bazénové chemie na bázi aktivního kyslíku, nepřejímá žádný cizorodý „chemický“ pach a působí velmi šetrně na pokožku plavců. Špičkové PWS Oxy tablety při pravidelném dávkování udrží optimální kvalitu vody ve vašem domácím bazénu během letní koupací sezóny. Vyzkoušejte sílu aktivního kyslíku v kvalitních přípravcích bazénové chemie značky PWS od profesionálů.

Další články

Načítám