Hlavní obsah
Článek

Herce Petra Štěpánka jsme kupodivu bez jeho manželky Zlaty Adamovské (65) potkali na křtu dámské zkrášlovací kosmetiky, jíž byl kmotrem. "Myslím si, že je to dobrý nápad, aby byl kmotrem muž. Má to svoji logiku, protože to dost často financujeme," smál se Štěpánek.

Pokud jde ovšem o dárky, sám raději kosmetiku manželce nedává. "Nevybírám ji, protože tomu vůbec nerozumím," vysvětlil. A co tedy své ženě dává? "To je podle nálady, podle chuti, podle financí," míní.

Naposledy ovšem Zlatě koupil květiny. "Ženu musíte pořád zahrnovat květinami," myslí si herec a my podotkli, že si tedy jeho žena ve třetím manželství rozhodně nemůže stěžovat. "My si nestěžujeme ani jeden," kontroval Štěpánek.

Protože jsou oba milovníci vín, tak se dárkem často stává i tento mok. "Samozřejmě se na jeho pití podílím i já. Koupím víno jakoby pro ni a jsem šťastný, že u jeho popíjení také mohu být," smál se.

Když už jsme byli u kosmetiky, zajímalo nás, jakou používá sám Štěpánek. "Moc toho není. Používám žiletku, pěnu na holení, něco po holení, mýdlo a deodorant. I tak je to dost lahviček. Ale u své ženy nezaberu v koupelně ani jednu poličku, máme totiž každý svoji koupelnu," překvapil nás herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám