Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Minerály a léčivé kameny vám pomáhají i tehdy, pokud zrovna nepasují přímo k vám. Jejich síla se ale naplno projeví ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Pokud nenajdete takový kámen, který se přímo hodí k vašemu znamení, vždycky můžete jeho působení zesílit pomocí čistého křišťálu.

Jaspis přináší oporu blížencům, lvům a kozorohům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je znám jako poskytovatel opory a pomoci ve stresu, ale často se po něm lidé pídí proto, že dokáže prodlužovat sexuální rozkoš. Nejvíc ho ale oceníte během dlouhých nemocí a pobytů v nemocnici, kdy dodá vašemu tělu energii. Dokáže udržovat rovnováhu minerálních látek v těle, ale i rovnováhu duševní. Výborný je na podporu trávení a seženete ho v mnoha barevných variantách. Jaspisové srdce pořídíte s akční slevou za 99 Kč.

Rubín zoisit - detoxikační kámen pro raky, lvy a panny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hodí se zejména pro ty, kteří už nechtějí být ve vleku ostatních, ale radši by prosazovali svoje vlastní já. Podporuje tvůrčí schopnosti, takže vám pomůže k tomu, abyste konečně dotáhli svoje dávné sny ke zdárnému cíli. Má silné detoxikační vlastnosti, takže se výborně hodí do měst jako strážce před smogem a prachem. Rubínový náhrdelník koupíte za akční cenu 199 Kč.

Labradorit - kámen odvahy pro všechny štíry, vodnáře a blížence

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Labradorit se už dávno používal jako průvodce v době změn, protože mimo jiné dokázal přinášet sílu a vytrvalost, která je k nim potřeba. Podporuje vaši moudrost a také intuici, která je v práci tolikrát potřeba. Pokud náramek z labradoritu vezmete na pracovní pohovor, dokáže nejen potlačit strach, ale taky vrátit víru nejen v sebe sama, ale i v celý svět, takže vašemu sebevědomí už nebude nic chybět. Náramek koupíte za 39 Kč.

Onyx chrání váhy a ryby před negativitou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx je kámen, který ochraňuje před negativitou, která je namířena přímo proti vám. Pomáhá taky v konfliktech a je úžasným společníkem při fyzickém i citovém vypětí. Onyx se tak ideálně hodí do zaměstnání, ať už ho budete aktivně používat, nebo ho vystavíte jako dekoraci. Onyxový popelník koupíte za akčních 149 Kč.

Bronzit zpomalí stárnutí pro berany, býky, váhy, střelce a vodnáře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy se prodává jako kouzelný ochránce, ale bude vás chránit především před sebou sama. Vyvolává totiž naprostý klid u lidí, kteří mají problém se zastavit. Pomůže vám přizpůsobit se nepříjemným situacím a vnese do vašeho života stabilitu. Tělu pomůže zejména při kožních onemocněních a křečích. Ženy ocení, že dokáže zpomalit stárnutí pleti a taky zmírnit bolesti. Bronzitový přívěsek, který můžete mít stále u sebe, koupíte za 129 Kč.

Další články

Načítám