Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jsme půvabnou herečku Terezu Voříškovou (34) ve filmu už dlouho neviděli. V novém snímku Všiváci se objeví celá nahá, a dokonce i v lesbické scéně. Nahá, jen zakrývající si klín, dokonce běží přes náměstí stejně jako kdysi Rudolf Hrušínský v Discopříběhu.

"Postava, kterou hraji, není lesbička. Vyrůstá v dost komplikovaném rodinném prostředí, je praštěná, hodně pije a v té scéně, o které mluvíte, nejde o to, že jsou holky lesbičky, ale snaží se provokativně sbalit kluka, kterého hrál Kryštof Hádek (42)," vysvětlila Super.cz Tereza.

Protože od natáčení už uplynuly dva roky, zajímalo nás, zda si od té doby opět nějakou odvážnou scénu zahrála. "Točím kanadský seriál, a to je hodně odvážné, ale strašně sofistikované, je to hodně o drogách, alkoholu a nespoutané mládeži," prozradila Voříšková s tím, že ale seriál zřejmě v Česku neuvidíme. "Když ho nekoupila Amerika, k nám se těžko dostane," míní.

Překvapilo nás, že takovou něžnou bytost obsazují režiséři právě do podobných rolí. "To je dobře, aspoň je to nějaký paradox, normálně jsem opravdu spíš něžná, ale ve filmu si to vynahradím," myslí si herečka. I ona se ale umí rozparádit, když si dá pár skleniček.

A u něžné krásky nás překvapila ještě jedna věc. Obrovské tetování, které jí bylo vidět na šatech s dekoltem vzadu. "To je právě do filmu Život je život, ale maskéři mi to každý den překreslují, takže takhle podivně to vypadat nebude. Moje máma řekla, že to vypadá jako zvětšenina ze žvýkačky Pedro," smála se Voříšková.

Reklama

Další články

Načítám