Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Velké Británii hodně populární seriál na bázi reality show The Only Way Is Essex už vyplodil několik vztahů, které se z obrazovek přenesly do reality. Jedním z nich budou možná i Chloe Sims a Elliott Wright, kteří neovládli chtíč a vrhli se na sebe přímo na pláži ve španělské Marbelle.

Jednatřicetiletá Chloe platí na ostrovech za velkou hvězdu a její poněkud umělé půvaby ji zařadily rovněž mezi úspěšné glamour modelky. To jí ale nestačí, do řemesla zkouší bez větších úspěchů fušovat i zpěvačkám. K dokonalosti si tato maminka devítileté Madison dopomohla mnoha operacemi. Kromě toho, že si každých šest měsíců nechává píchat botox, má také zvětšená ňadra nebo pozvednuté pozadí, za což před dvěma lety zaplatila v přepočtu 150 tisíc korun.

To dvaatřicetiletý svalnatý restauratér Elliott nejspíš zapomněl, že na něj doma v Essexu čeká přítelkyně Danielle Zarb-Cousin. Ve Španělsku přitom prohání i další sličné účastnice seriálu, jenž je známý rovněž pod názvem ‚Towie‘.

Reklama

Další články

Načítám