Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jak to ve skutečnosti má Domenico Martucci (47) se svojí manažerkou Lenkou Gabrielovou kolují jisté fámy. Prý mají milostný vztah. Super.cz ale přes jeho kamaráda zjistil, že je to krapet jinak. Petr Vojtíšek už ho zná dlouho a tak popsal milostné eskapády hraběte. Iveta Bartošová (†48) by neměla být tak důvěřivá a Lenku považovat za kamarádku.

"On má srdce na dlani. České holky si o něm musí myslet, že je blázen. A pak se dá dohromady s těmi nejnevhodnějšími. Poznal jsem jeho první přítelkyni Sylvu. Když s ním chtěl někdo na akci dělat rozhovor, hned se hrnula k mikrofonu a začala vykládat, že nejlépe jim o Domenicovi povypráví ona," svěřil Vojtíšek.

Pak následovala další epizoda. "Chodil s podnikatelkou Lenkou Gabrielovou. Spolupracovala i s mým časopisem Look Magazín. Ale měla trochu problémy s alkoholem," řekl o blondýně, která teď dělá Martuccimu manažerku a Iveta jí důvěřuje jako kamarádce.

Vztah svého italského kamaráda se zpěvačkou Míšou Noskovou naopak bagatelizoval. "To byla krátkodobá záležitost, kterou jsem ani nestihl zaznamenat," uvedl. Přidal i zajímavou historku, kdy se snažil hraběte dát dohromady s nějakou modelkou. "Vzal jsem ho na večeři, kde jich bylo několik. Hned je začal zvát do svých zámků a hradů. Ťukaly si na hlavu," smál se Vojtíšek. "Kdy a jak se stačil dát dohromady s Ivetou sám nechápu," dodal.

Lenka Gabrileová nyní tvrdí, že s Martuccim nic nemá, neboť práci a soukromí nesměšuje. Nechce mluvit ani o dalších ovečkách ve své manažerské stáji. Super.cz ale ví, že jedná s DJkou a exVyvolenou Věrou Patt. "Domlouvaly jsme se na spolupráci, když jsme se náhodou sešli na akci, kde jsme si s Domenicem zazpívali," vysvětlila Patt.

Reklama

Další články

Načítám