Hlavní obsah
Článek

V roce 1977 jí podlehl Roger Moore v bondovce Špion, který mě miloval. Dnes po boku pohledné blondýny stojí Ringo Starr, který tvořil hudební dějiny jako člen legendární kapely The Beatles.

Díky roli ruské agentky jménem Aňa Amasovová se Barbara Bach (66) stala sexsymbolem 70. let a záběry, během nichž poodhaluje ňadra v mokrých bílých šatech, nenechaly v klidu nejednoho muže. Na status sexy Bond girl herečka navázala odvážnými snímky pro časopis Playboy, které byly na počátku 80. let hodně žhavým zbožím.

Američanka s rakousko-irskými kořeny navštěvovala katolickou školu, ale v 16 letech pochopila, že do kláštera nepatří, a nastartovala úspěšnou dráhu modelky. Ve 21 letech se provdala za obchodníka Augusta Gregoriniho, s nímž se odstěhovala do Itálie, kde přivedla na svět dceru Francescu (46) a syna Gianniho (42). Manželství s o 11 let starším partnerem ale příliš dlouho nevydrželo a Barbara se vrátila do USA, kde dostala svou životní roli v bondovce Špion, který mě miloval. Sexsymbolem se tak stala v době, kdy už byla dvojnásobnou maminkou.

V roce 1980 se Barbara při natáčení filmu Caveman seznámila s Ringem Starrem, který se během dovolené se svou novou láskou dozvěděl o vraždě Johna Lennona. V následujícím roce se herečka za hudebníka provdala a obětovala kvůli němu svou hereckou kariéru. Na filmovém plátně se naposledy objevila v roce 1986 a svůj čas dělí mezi manžela a charitativní organizace usilující o zdravé stravování dětí i léčbu narkomanů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám